18 apr - 16:54 Haaksbergen - aangepast om 16:55

Zwemles tijdens BSO bij KOSMO HSC in Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Vanaf 4 oktober 2024 biedt KOSMO HSC elke vrijdag Zwem-BSO aan voor kinderen vanaf 4,5 jaar. De kinderen krijgen elke week zwemles als onderdeel van de buitenschoolse opvang.

De opvang heb je toch nodig; dan ook maar meteen even een zwemdiploma halen. Twee vliegen in één klap. Klinkt te mooi om waar te zijn? In Haaksbergen gaat het gebeuren. KOSMO BSO HSC opent eind dit jaar een heuse Zwem-BSO. De zwemlessen vinden plaats in zwembad De Wilder in Haaksbergen en de lessen worden uitsluitend gegeven door een ervaren en gediplomeerde zweminstructeur. Er wordt gewerkt met kleine groepen van maximaal 10 kinderen onder begeleiding van één vaste zwembegeleider. Zwemervaring vooraf is niet nodig. In 60 (school)weken tijd kunnen de kinderen hun zwemdiploma’s A, B, C en zelfs D en E halen, afhankelijk van de ontwikkeling van de kinderen in de lessen. De lessen op de Zwem-BSO duren anderhalf uur in plaats van 45 minuten.

Meer info of aanmelden?
Jouw kind opgeven voor de Zwem-BSO is vanaf nu al mogelijk. Daarbij geldt: vol is vol! Aanmelden kan via de website van KOSMO (kosmo.nl.) De buitenschoolse opvang van HSC is te vinden aan Scholtenhagenweg 29 in Haaksbergen, op het terrein van sportvereniging HSC’21. Info: 088-2347405 of mail naar
kindadministratie@kosmo.nl.