13:48 Haaksbergen - aangepast om 09:49

2750 Euro voor stichting Hartekind

Opbrengst Kinderfestival:

HAAKSBERGEN – Afgelopen jaar tijdens de Schuttersfeest opnieuw een grandioos Kinderfestival. Het was een in alle opzichten prachtige dag. Kinderen hebben zich naar hartenlust vermaakt in het Scholtenhagenpark. En er werd gul gegeven voor het goede doel: stichting Hartekind kon een cheque van liefst 2750 euro in ontvangst nemen. Dit geld is bestemd voor wetenschappelijk onderzoek.

Ook dit jaar bleek de organisatie van het Kinderfestival als vanouds op hun trouwe sponsoren en vrijwilligers te kunnen rekenen, hiervoor namens de organisatie heel erg veel dank! Dankzij de steun van het bedrijfsleven, de Haaksbergsche Schutterij en andere gulle gevers was de editie 2023 groter dan ooit.  Zondag 3 september, het weer kon niet mooier. De organisatie bestaande uit Ronald, Nienke, Francis, Jitte en Soledad en alle vrijwilligers hebben weer alles uit de kast gehaald om er weer wat moois van te maken! Veel kinderen (en ouders) wisten de weg naar het Scholtenhagenpark te vinden. Voor iedereen was er wel iets leuks te doen. Van een ritje op een heuse motor, een ontdek-laboratorium en het minigravertje, tot lekker dansen op muziek en een workshop lassen. En natuurlijk was er lekkers om van te smullen. 

Een topzondag dus, boordevol vertier. En wat mooi is het dan als er weer een flink bedrag bijeen wordt gebracht voor het goede doel dat aan het Kinderfestival is gekoppeld. Net als in 2022 was dat de stichting Hartekind. Deze Nederlandse organisatie focust zich volledig op wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen. Onlangs werd een cheque van 2750 euro overhandigd aan Hartekind. Namens de stichting: iedereen heel erg bedankt!

Wilt u ons helpen om het Kinderfestival ook volgend jaar tot een succes te maken of weet u nog een leuk idee voor aankomend jaar, stuur dan een mailtje naar: kinderfestival.schutterij@gmail.com.