19 mei - 14:00 Haaksbergen - aangepast om 09:36

Debby Stokkers verandert naam salon

HAAKSBERGEN – ‘By Deb Hair and Beauty’ is de nieuwe naam van de salon van Debby Stokkers aan de Blankenburgerstraat 35.  De passie voor eigentijdse beleving van hair en beauty komt volledig tot z’n recht in de naamsverandering. ,,De vorige naam D’lashes paste al een hele tijd niet meer bij wat we hier doen.”

De presentatie van de naamsverandering gaat gepaard met het voorstellen van haar twee nieuwe collega’s Suzan en Noa. Waarmee het team van By Deb Hair Beauty nu compleet is. Debby: ,,Alles kwam samen op het moment dat we weer open konden. Het is 5 jaar geleden dat ik vanuit een salon aan huis naar deze plek verhuisde. In die periode is het snel gegaan en nu bieden we in de kapsalon een heel scala aan beauty behandelingen aan om mensen nog mooier te maken. De klantenkring is in een paar jaar tijd flink gegroeid en uitbreiding van het team was echt nodig. Sinds kapperszaken weer open mogen, bellen ook veel nieuwe klanten voor een afspraak.”

Haar, make-up, epileren met draad, harsen en CND shellac; de ontwikkelingen in de kapperswereld en visagie volgen elkaar in snel tempo op en Debby wil er niets van missen. Nieuwe technieken en nieuwe producten van de meest gerenommeerde merken zorgen voor kwaliteitsverbeteringen. By Deb Hair and Beauty is altijd meegegaan in die ontwikkelingen. ,,Het betekent dat je met medewerksters aan bijscholing moet doen. We zijn meer dan een kapsalon en bezoeken daarom niet alleen kappersbeurzen maar volgen ook regelmatig trainingen op het gebied van haar en beauty. We leggen de lat hoog voor onszelf, werken alleen met de beste producten en doen dat met veel plezier. Onze missie is mensen zich nog fijner te laten voelen en ze te verwennen. Als een klant blij de salon verlaat, zijn wij ook blij.” www.bydebhairbeauty.nl. Bel voor een afspraak: 0646313094.

Debby Stokkers met haar team versterkt met Suzan en Noa en de onderneemster heeft de naam van haar salon veranderd in By Deb Hair and Beauty. Foto: Abbink Fotografie.