12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:44

Gemeente, HOV en IKT nodigen alle inwoners uit

Nieuwjaarsreceptie op donderdag 2 januari

Vorig jaar organiseerden de gemeente, de Haaksbergse Ondernemersvereniging en IKT Haaksbergen voor het eerst samen hun nieuwjaarsreceptie. Dat beviel zo goed, dat de drie partijen ook nu weer samen optrekken. Op donderdag 2 januari zijn álle inwoners vanaf 19.30 uur van harte welkom voor een gezellig hapje en een drankje in het gemeentehuis.

Bezoekers worden op donderdag 2 januari warm welkom geheten in het atrium van het gemeentehuis. Overigens wОl in winterse sferen. Met vuurkorven, glЯhwein en oliebollen. Met muziek, een praatje en een hoop gezelligheid. Burgemeester Welten hoopt zoveel mogelijk inwoners en ondernemers te mogen ontmoeten tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. “Een mooie afsluiting van het voorbije jaar en een goede start van het komende”, aldus de burgemeester.

Voor iedereen

Natuurlijk ontbreekt een nieuwjaars-
praatje niet. Waar bij de meeste nieuwjaarsrecepties een officiСle toespraak wordt gehouden, kiezen burgemeester Rob Welten, Robert Kraaijvanger (IKT) en Jan-Paul Klein Poelhuis (HOV) voor een kort onderling vraaggesprek. “De nieuwjaarsbijeenkomst is voor iedereen. De deur staat namelijk open voor alle inwoners en ondernemers van onze gemeente. Ik hoop er dan ook zoveel mogelijk te mogen begroeten”, aldus Rob Welten.