10:01 Haaksbergen - aangepast om 10:01

HSC’21 – DEM

Afgelopen zondag moest HSC’21 thuis tegen DEM uit Beverwijk. Onder zonnige omstandigheden kwam HSC’21 goed uit de kleedkamer en in de 1e helft scoorde Kars Zwiers in de 22e minuut de tot dan verdiende 1-0. Hiervoor had HSC’21 ook al enkele goede kansen en voor de rust had men de kans om uit te lopen naar de 2-0 of zelfs de 3-0 maar verzuimde de ploeg uit Haaksbergen dat.

De 2e helft zagen wij een hele andere wedstrijd. DEM kwam nu sterk uit de kleedkamer en HSC’21 kon niet antwoorden op het spel van DEM. Na 58 minuten voetballen kreeg de ploeg uit Beverwijk een makkelijk gegeven penalty en werd de stand 1-1. Uiteindelijk viel in de 68e minuut ook de 1-2 en dat was ook de eindstand. Het was de eerste keer na 23 september 2023 dat HSC’21 weer heeft verloren in eigen huis.

Aanstaande zondag moet HSC’21 uit naar Hoogeveen en daarna in het Carnaval weekend op zondag uit naar Kampong.