16:20 Haaksbergen - aangepast om 16:20

HSC’21 met goed gevoel winterstop in

HAAKSBERGEN – Afgelopen zondag was het weer een ouderwetse voetbaldag van HSC’21 op de zondag. De tegenstander was Hercules uit Utrecht, de ploeg die aanstaande donderdag uitkomt in de KNVB Beker tegen AJAX.

HSC’21 begon sterk aan de wedstrijd en in de zesde minuut scoorde Jules Stokkers met een kopbal uit een goed voorgegeven cornerbal van Arantis Roep.

In de eerste helft was HSC’21 veruit de bovenliggende ploeg. In de tweede helft kwam Hercules ook sterk uit de kleedkamer. De eerste kans was toen voor Hercules maar kort daarna werd een schot van Arantis Roep net voor de doellijn weggehaald door een speler van Hercules. Na weer een goede aanval van HSC’21 werd Stef Ottink gevloerd door de keeper in het strafschopgebied en schoot Arantis Roep onberispelijk de bal binnen, stand 2-0. Kort daarop scoorde Hercules de 2-1 na een counter en werd de wedstrijd weer spannend en na het fluitsignaal steeg HSC’21 van de tiende plaatse naar een mooie zevende plaats. De afstand naar de koploper is nog maar zeven punten, alles ligt dicht bij elkaar in de derde Divisie. Zaterdag 13 januari speelt HSC’21 om 15:30 uur thuis tegen DOVO uit Veenendaal.