10:00 Haaksbergen - aangepast om 10:00

Kampioenen 2020 postduivenvereniging De Vale Doffer

HAAKSBERGEN – Een huldiging van onze kampioenen zit er momenteel in verband met de corona-perikelen niet in. Maar onze kampioenen worden toch even in het zonnetje gezet door middel van een persoonlijk woord en het benoemen van de gewonnen kampioenschappen. De komende tijd zal wekelijks een kampioen aan u worden voorgesteld waarbij de gewonnen kampioenschappen worden benoemd.

Ingo Sievers

Deze voorman bij Reinaerd deuren is een van onze jongste leden. Wisselende diensten (ochtend- en avondploeg) maken het inkorven soms niet eenvoudig. Gelukkig kan Ingo dan vaak op 1 van zijn clubgenoten rekenen die de duiven ophaalt, waarna ze toch kunnen worden ingekorfd. In de spaarzame vrije tijd die Ingo heeft, is hij druk met zijn hond en bezoekt hij als die-hard FC Twente fan met regelmaat de Grolsch Veste.

Vooral op de (dag)fondvluchten (vluchten boven 500 kilometer) is Ingo Sievers al jaren de te kloppen man. Ingo krijgt met regelmaat hulp van zijn neefje Kenneth die niets liever doet dan hokken krabben en meegaan naar het duivengebouw. Naast alle taarten en andere boodschappentassen die dit jaar door dit duo op vele vluchten werden gewonnen, won dit hardwerkende en immer gemotiveerde lid van De Vale doffer dit jaar de volgende kampioenschappen in onze vereniging:

  • 1e onaangewezen dagfond
  • 3e onaangewezen overnachtfond
  • 1e aangewezen overnachtfond
  • 2e, 3e, 4e duifkampioen dagfond
  • 2e, 3e duifkampioen overnachtfond
  • 1e generaalduif van onze vereniging met 9 prijzen: NL2016-1160717

Gefeliciteerd Ingo en Kenneth met jullie behaalde successen.