12:00 Haaksbergen - aangepast om 15:54

Nieuw bestuur Haaksbergse Revue Allô Jannaô stelt zich voor

HAAKSBERGEN – Zondag 9 januari is er een overdracht geweest tussen het oude en nieuwe bestuur. Deze zal vanaf nu bestaan uit vijf leden.

Koen Reijntjes zal zich ontfermen over de voorzittershamer. Koen is in 2009 begonnen als stagiaire bij Theater de Kappen en via deze weg in aanraking gekomen met de Haaksbergse Revue.
Sindsdien heeft Koen de plaatselijke revue niet meer losgelaten. Als lichttechnicus bediende hij jarenlang het licht en dacht mee in de licht- en decorontwerpen.

Nu zal hij als voorzitter de kar gaan trekken. Koen vertelt; “Het is spijtig dat mijn voorganger Erik van Sark niet meer onder ons is, hij heeft als voorzitter erg goed werk verricht en was altijd op zoek naar oplossingen en mogelijkheden. Ik ben trots dat ik verder kan gaan waar hij gebleven was”.

Diana Huurnink zal de rol van secretaris op zich nemen. Zelf is ze jaren lang lid geweest van de dansgroep. In de toekomst wil Diana vooral één ding;  “SPELEN!! Hoe we dat gaan doen, wordt nog een uitdaging met alle coronamaatregelen die steeds roet in het eten gooien, maar ik weet zeker dat het ons gaat lukken. Het nieuwe bestuur zit bomvol energie en denkt graag in creatieve oplossingen, dus hier komt vast wat moois uit”.

Een nieuw gezicht binnen de Revue is Hans Wijlens, penningmeester. Voorheen nog geen lid van het gezelschap maar wel een trouwe toeschouwer. Via kwam hij er achter dat men nog iemand zocht. Het werken met cijfers vindt hij leuk en zo ging het balletje rollen
Daarnaast zullen Leander Scholten en Frans van Loosen het bestuur aanvullen als algemeen bestuurslid.  Beiden al jaren lid.

Frans zelfs al met eerdere ervaring in het bestuur. Ook zij geven aan dat ze hopen dat er snel weer gestart kan worden met de voorbereidingen voor een nieuwe show.

Leander: “Ik hoop dat we kunnen starten aan voor voorbereidingen voor een show of kleine optredens zodat we als vereniging weer actief zichtbaar worden in Haaksbergen en een positief geluid kunnen brengen”.

Denk jij iets te kunnen betekenen voor de revue? Wil je ons (in natura) sponsoren als ondernemer? Wil je jouw zang/dans/speeltalent laten zien op de planken? Of wil je op een andere manier jouw steentje bijdragen? Mail: revue@outlook.com.

Foto: V.l.n.r Koen, Frans, Leander, Hans, Diana