12:00 Haaksbergen - aangepast om 09:24

Nieuw concept voor een gaaf interieur

In het HUIS van INTERIEUR ontstaan té gekke plannen

HAAKSBERGEN – In het HUIS van INTERIEUR is alles bij de hand om van je huis een écht thuis te maken. Passie, creativiteit en vakmanschap, dat is wat de initiatiefnemers Johan Bos, Marco Loman en Erik Noordink delen. Op hun eigen vakgebied, respectievelijk keukens, vloeren, raambekleding en ambachtelijk maatwerk-in-hout, brengt ieder zijn expertise in. Tel daar bij op de frisse ideeën van jonge interieurvormgevers, ontwerptalent, kwaliteit en een HUIS vol beleving & inspiratie. Kortom: alle ingrediënten voor een super gaaf interieur dat helemaal past bij jou. En dat ‘gewoon’ in Haaksbergen!

Welke stijl geeft jou het ultieme thuisgevoel? Dat kun je ervaren tijdens een ontdekkingstocht langs zo’n twaalf verschillend ingerichte sfeerkamers. Sferen, materialen, kleur- en stijladviezen, indelingsplannen, in het HUIS van INTERIEUR vind je alles onder hetzelfde dak. Een fantastisch eindresultaat valt of staat met de juiste match in vormen, materialen en kleuren. Welke vloer, keuken, raambekleding en meubels creëren samen een esthetische leefomgeving? In het HUIS kun je ter plekke ervaren hoe combinaties uitpakken in de praktijk.

Nou kan keuzes maken soms best lastig zijn… In het HUIS van INTERIEUR kun je rekenen op een professioneel én eerlijk advies. Sparren met één van de vindingrijke interieurvormgevers kan zomaar leiden tot verrassende inzichten. In het HUIS nemen ze de tijd om goed te luisteren naar wat jij wil. Dat is het vertrekpunt van jouw persoonlijke project. Samen gaan we aan de slag voor duurzaam leefplezier en gebruiksgemak. Benieuwd naar de verfrissende aanpak binnen het HUIS? Loop gerust (en vrijblijvend) binnen aan de Textielstraat 15.

 

www.rondhaaksbergen.nl