13:00 Haaksbergen - aangepast om 09:54

Nieuwe bistro Bides bij Erve Bruggert

Bides gaat vrijdag open. “Hier kunnen gasten culinair genieten in een rustgevende omgeving.” 

HAAKSBERGEN – Haaksbergen is een prachtig restaurant rijker. Bides gaat morgen vrijdag 10 december open. Het is een fraai ingerichte bistro waar beleving een sleutelwoord is. Bides is te vinden bij Erve Bruggert aan de Scholtenhagenweg 46. “We zitten hier middenin de prachtige natuur van het Haaksbergse buitengebied. Het is  een mooie omgeving. Een bezoek aan Bides moet een ‘experience to remember’ zijn”, zegt eigenaar Jos van der Veen. Sfeer is belangrijk. “Culinair genieten in een rustgevende omgeving: daar gaat het hier om.”

Dineren kan al vanaf 13 uur. Ook is er een lunchkaart. De doelgroep van Bides is breed. “Bij Erve Bruggert komen veel vakantiegangers. Natuurlijk hopen we dat zij hier komen eten. Maar dit is ook een wandelgebied met veel dagjesmensen. Zij kunnen hier bijvoorbeeld even pauzeren voor een kop koffie met een gebakje. Maar we mikken niet alleen op toeristen. Uiteraard hopen we ook veel mensen uit Haaksbergen te begroeten. We zijn een bistro met een ietwat chique uitstraling”, zegt Jos van der Veen. De uitstraling mag dan enigszins luxe zijn; de prijzen daarentegen zijn uiterst vriendelijk. Kijk daarvoor op de menukaart, die op de website bides.nl staat.

Jos van der Veen werkt bij Bides samen met de ervaren kok Joshua Mebius. Er zijn tachtig zitplaatsen. Bides is zes dagen in de week geopend. Alleen op donderdag blijft de deur gesloten. Bides is actief op social media zoals facebook en instagram. Info: bides.nl