15:46 Haaksbergen - aangepast om 09:47

Open jongenstrainingen 11 en 18 maart

Havoc aan de slag met jongensvolleybal

HAAKSBERGEN – Volleybalclub Havoc wil het jongensvolleybal in Haaksbergen een impuls geven. Er zijn twee open trainingen op vrijdag 11 en 18 maart in De Bouwmeester. Jongens zijn welkom om mee te trainen van 16.15 tot 17.15 uur.

“In de afgelopen periode zijn bij Havoc aanvragen binnengekomen van jongens die graag willen volleyballen. Nu gaan we twee vrijdagen inplannen waarin twee jeugdtrainers training geven aan jongens tussen zes en tien jaar. Het waren jongens uit deze leeftijdsgroep, die ons enkele malen hebben benaderd”, laat Angelique Smeeman namens Havoc weten. Volleybal is vooral populair onder meiden. Voor de clubs uit deze regio is het veel makkelijker om meisjesteams te formeren dan jongensteams. Nu wil Havoc proberen het jongensvolleybal met open trainingen een impuls te geven.

Een trainer van Havoc heeft al volleybalclinics gegeven in de gymlessen op meerdere basisscholen. “Nu houden we dus ook twee speciale trainingen voor jongens van zes tot en met tien jaar. Dat doen we op vrijdag 11 en vrijdag 18 maart. Het zijn open trainingen”, laat Smeeman weten. De trainingen in De Bouwmeester beginnen om 16.15 uur en duren tot 17.15 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar cmv@vvhavoc.nl.