16 apr - 15:11 Haaksbergen - aangepast om 15:11

Plattegrond en informatiebord op Hervormde Begraafplaats

Mede door de donatie van het Rabobank stimuleringsfonds, heeft de Hervormde begraafplaats in Haaksbergen een informatiebord geplaatst met een plattegrond van de gehele begraafplaats. Op deze manier kunnen bezoekers gemakkelijker een graf vinden, tevens geeft de plattegrond aan waar zich de natuurbegraafplaats, strooiveld, columbarium, urnen keldertjes en de traditionele graven met de nummers zich bevinden.

Ook heeft het bord ruimte voor tijdelijke mededelingen, al met al een hele verbetering voor bezoekers om zich goed te kunnen oriënteren, waardoor de begraafplaats een stuk publieksvriendelijker is gemaakt.

We zijn als bestuur van onze stichting, de Rabobank Enschede -Haaksbergen erkentelijk voor hun bijdrage, waardoor we deze duidelijke verbetering voor onze bezoekers hebben kunnen realiseren.

Op de foto ziet u het overhandigen van de cheque door Bas Oesterholt van de Rabo bank aan Karel van der Lecq voorzitter van de Stichting Hervormde begraafplaats te Haaksbergen en penningmeester Dick Dijkman, bij het nieuwe informatiebord.