17:51 Haaksbergen - aangepast om 17:51

Politieberichten Haaksbergen week 48/49

WOENSDAG 1 december 2021
Reed een 16 jarige uit Haaksbergen met 81 km/u op zijn bromfiets over de Eibergsestraat. Het rijbewijs van de 16 jarige werd ingevorderd.

Was er een schoorsteenbrand aan de Benninkstraat.

Vond er een verkeersconflict plaats aan de Industriestraat. Door de politie zal een nader onderzoek worden ingesteld.

DONDERDAG 2 december 2021
Werd aan het Frankenhuis de ruit van een taxi ingeslagen en het dashboardkastje werd doorzocht.
Ook aan de Wheemesteeg probeerde men de ruit van een auto in te slaan, maar hier is het bij een poging gebleven.

VRIJDAG 3 december 2021
Vond er een zware mishandeling plaats aan de Spoorstraat. Een 27 jarige Roemeen wordt ervan verdacht met een ploertendoder twee personen op hun hoofd geslagen te hebben. Tevens zou de 27 jarige een auto vernield hebben. De 27 jarige werd door de politie aangehouden en ingesloten in het arrestantencentrum te Borne.

Werd er aangifte gedaan van poging tot inbraak in een auto aan De Braak. Daarbij werd het slot en portier beschadigd.

ZATERDAG 4 december 2021
Kreeg de politie de melding dat er geschoten zou zijn aan de Margrietstraat. Daarbij werd een 54 jarige man uit Haaksbergen aangehouden en een 64 jarige vrouw uit Emmen. Er had een conflict in de relationele sfeer plaatsgevonden in de woning. Daarbij had de 64 jarige vrouw uit Emmen met een mes de inboedel vernield. Waarop de 54 jarige vanuit zijn woning met een luchtdrukpistool geschoten had op de auto van de 64 jarige. Een ruit van de auto sneuvelde. Beide verdachten werden ingesloten in het arrestantencentrum in Borne.

ZONDAG 5 december 2021
Werd er aangifte gedaan van diefstal van een KPN Modem. Deze was van de muur gestolen uit het Kerkgebouw H.H. Bonifatius Gezellen aan de Veldmaterstraat te Haaksbergen.

Werd er een hek opengebroken bij een bedrijf aan de Industriestraat en goederen werden er weggenomen. De politie doet nader onderzoek.

MAANDAG 6 december 2021
Reed de bestuurder van een vrachtauto bij het indraaien in de Spoelsterstraat vanaf de Eibergsestraat, de verkeerzuil omver.

Werd er melding gedaan dat aan de Verdistraat twee keer achter elkaar de picknickbanken onder geklad zijn met graffiti.

DINSDAG 7 december 2021
Kreeg de politie het verzoek om naar de Vincentstraat te gaan voor een reanimatie. Al aanrijdend kreeg men te horen, dat de 84 jarige bewoner overleden was.

Kwam een 92 jarige vrouw uit Haaksbergen met  haar rollator ten val op de Eibergsestraat. Met hoofdletsel werd zij vervoerd naar het MST te Enschede

Werd een schuur opengebroken aan de Hegeveldweg. Vermoedelijk is men op zoek geweest naar een zitgrasmaaier.

Bron: Politie Haaksbergen