12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:10

Techmag Haaksbergen; Ook uw adres voor Tuingereedschap

HAAKSBERGEN – Naast het ruime aanbod aan bouw- en industrieartikelen vind u bij Techmag Haaksbergen ook alle benodigdheden voor in de tuin. Van tuingereedschappen en machines tot sproeisystemen.

Sinds vorig jaar is Techmag Haaksbergen een exclusieve dealer van het nieuwe merk: EGO Power Plus. De EGO Power Plus reeks biedt evenveel vermogen als benzine – maar dan zonder dat u er benzine voor nodig heeft. De revolutionaire Arc Lithium 56V-accutechnologie levert de hoogste energiecapaciteit van de sector in een draagbare accu. En dat betekent dat u elke taak kunt klaren met minder lawaai, dampen en zonder gedoe. Ook bespaart u op onderhoudskosten en heeft u geen brandstofkosten meer. Daarnaast werken de accu’s met alle EGO Power Plus machines. Gewoon vastklikken en u bent klaar voor de klus. Veel hoveniers en overheidsinstanties zijn al overgestapt! Gelooft u het niet? Kom gerust naar onze showroom om het te testen!

Ook nieuw bij Techmag:

Bedrukte (werk)kleding!

Met een eigen drukpers drukt Techmag nu snel en eenvoudig bedrijfskleding. Uw eigen logo of opdruk op shirts, vesten, jassen, broeken of petten. Met de nieuwe drukpers kunnen allerlei soorten materialen bedrukt worden. Informeer naar de mogelijkheden  en kom langs aan de Textielstraat 4 op industrieterrein Stepelo!