03 apr - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 11:16

Top1Toys-winkel bij Blokker Haaksbergen ingetrokken

HAAKSBERGEN – Blokker heeft de eigen speelgoedwinkel vervangen door een vestiging van Top1Toys. Voor het shop in shop idee heeft de speelgoedketen een eigen deel van de winkel aan de Spoorstraat gekregen. ,,Dit heeft geresulteerd in een groot assortiment speelgoed en onze eigen speelgoedafdeling is daarmee komen te vervallen.”

Dat zegt eigenaar Peter Verzijde jr. aan de vooravond van een nieuwe episode van de Blokkervestiging in Haaksbergen. Speelgoed was lange tijd een prominent onderdeel van Blokker en met de komst van Top1Toys is dat nu een nog belangrijker onderdeel geworden. ,,We zitten onder één dak, maar het zijn wel twee zelfstandige winkelformules. Top1Toys timmert enorm aan de weg en telt in Nederland momenteel zo’n 100 vestigingen, waarvan een tiental inmiddels bij een Blokker is ondergebracht. Daar is Haaksbergen er een van. Voor ons als zelfstandig ondernemer is dit een mooie mijlpaal op een moment dat Blokker ook nog eens is overgenomen door een ondernemende en Nederlandse  investeerder waardoor we de toekomst zonnig inzien. Al met al zijn dit mooie ontwikkelingen.”

De gang naar Top1Toys wijst zich vanzelf als je bij Blokker binnenwandelt. Je kunt eenvoudigweg niet om de nieuwe speelgoedwinkel met een aparte toonbank en kassa heen. Daarom gaan ze er vrijdag een mooi feestje van maken bij  Blokker en Top1Toys. Om 9.00 uur is de opening en er zijn aantrekkelijke aanbiedingen voor jongens en meisjes van verschillende leeftijden.

Voor ieder wat wils dus. De eerste 100 betalende klanten ontvangen bovendien een Top1Toys spaarpot met inhoud en kinderen kunnen gratis grabbelen in de grabbelton voor en mooi cadeau. Verzijde: ,,En tot en met zaterdag worden er aan de kassa in de Top1Toys winkel dubbele Sterpunten verstrekt.”