12:00 Haaksbergen - aangepast om 15:22

U kunt geld besparen op uw energienota!

HAAKSBERGEN – Energie is een grote markt, waar veel over wordt gesproken en gezegd. Maatschappijen die niet duidelijk zijn, callcenters die bellen uit naam van de maatschappij en zeggen dat je teveel betaald. Op het moment dat je akkoord geeft ga je veranderen van leverancier en zijn de kosten (niet altijd) goedkoper.

Het Ontzorgloket kan u daarbij persoonlijk adviseren, bij u thuis of op afspraak in het kantoor in Haaksbergen. Michael Vlaanderen van Het Ontzorgloket is al ruim 6 jaar energie adviseur voor stroom en gas in zowel de particuliere als zakelijke markt en weet dat een goed gesprek en eerlijk advies veel duidelijkheid en vooral voordeel kan geven. Wij zijn een onafhankelijk adviesloket en kunnen u elke energieleverancier aanbieden, we kennen de energiemarkt en weten ook goed welke maatschappijen ook nog service bieden aan hun klanten.

De energie markt veranderd continu, er is nu veel commotie over de stijgende tarieven, belastingen en netwerkkosten. Aan belasting en netwerkkosten kunnen we helemaal niets doen, die bepaald de overheid en zijn voor elke maatschappij hetzelfde. De tarieven daar moeten we goed naar kijken en naar het vastrecht van de maatschappij. “Zorg er voor dat je altijd een energiecontract hebt, want na afloop van een contract met scherpe prijzen wordt het stilzwijgend een variabel contract en betaal je altijd meer dan bij een vast contract” aldus Michael Vlaanderen. En soms kan het ook zo zijn dat u bij dezelfde maatschappij blijft maar toch tegen betere condities. Wanneer het nieuwe contract afloopt zal Het Ontzorgloket u weer benaderen zodat je niet in het hogere variabele tarief vervalt. Want dan ga je het voordeel dat je hebt gehad bij het eerste contract er gewoon dubbel en dwars weer bijbetalen.

Mocht het interessant zijn dan wordt de overstap geheel door het Ontzorgloket geregeld, daar merkt je niets van. U krijgt het beste energietarief!

Voor vragen of een persoonlijke afspraak kunt u telefonisch of per mail contact opnemen via de website www.hetontzorgloket.nl. Michael of een collega komen graag bij u thuis om u een goed advies te geven. Het enige dat nodig is, is uw jaarnota en 20 minuten van uw tijd. Michael Vlaanderen Het Ontzorgloket. Tel. 085-0161516 of info@hetontzorgloket.nl.