16 jun - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:02

Zomervoetbal bij HSC’21

HAAKSBERGEN – Op woensdagavond 30 juni start HSC’21 weer met het zomervoetbal 2021, voor jongens en meisjes tot en met 13 jaar, een mooie gelegenheid om het voetbalspel te ontdekken, of om lekker extra te voetballen.

Alle pupillen van 4 t/m 13 jaar kunnen woensdagavond trainen onder leiding van ervaren trainers.

Het spelplezier staat die avonden natuurlijk voorop. Het aanleren en verbeteren van techniek staat centraal bij iedere training. De spelers worden ingedeeld naar leeftijd en elke leeftijdsgroep wordt begeleid door een trainer.

De trainingen zijn op het hoofdveld op woensdag 30 juni, 7 juli, 14 juli, 21 juli en 28 juli van 18:15 uur tot 19:30 uur. De trainingen zijn gratis en je hoeft je niet aan te melden. Ook al heb je nog nooit gevoetbald, je bent toch van harte welkom. Helaas, zijn op dit moment je ouders niet welkom op het sportcomplex van HSC’21  i.v.m. coronaregels.  Dit kan uiteraard veranderen als de versoepeling zich doorzet. Ook ondersteunt HSC’21 de actie van ‘een rookvrije generatie’,  roken is nu binnen het sportcomplex vanaf 1 juli niet meer toegestaan.

Mocht u als ouders nog vragen hebben over het Zomervoetbal neem dan even contact op met Patrick Heemink door hem een mailtje te sturen met uw vragen.  patrick_heemink@hotmail.com

Het HSC’21 sportcomplex vindt u aan de Scholtenhagenweg 29a Haaksbergen