10 jul - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 09:23

Beachvolleybal Haaksbergen (11-13 juli 2019)

HAAKSBERGEN – Donderdag gaat de 28ste editie van het Beachvolleytoernooi van Haaksbergen van start. Om 17.00 uur begint het spektakel op de Markt met de Beachtoppers (3 tegen 3). De finale staat zaterdagmiddag rond 16.00 uur gepland.

Er valt meer te winnen dan alleen de wisselbokaal op zaterdagmiddag en dat maakt het beachtoernooi van Havoc extra aantrekkelijk voor deelnemende teams, weet Bas de Lange van de organisatie. ,,Deelnemers worden beloond voor het zoveelste gescoorde punt of een andere ludieke actie. Dat gaat het hele toernooi door. Die vele prijsjes worden door de Haaksbergse ondernemers beschikbaar gesteld en die hebben er voor gezorgd dat vrijwel niemand  met lege handen naar huis gaat.” Het toernooi is wederom volgeboekt. ,,Deelnemers zijn bereid om de nodige kilometers af te leggen, getuige inschrijvingen uit onder meer Rijssen, Enschede, Neede, Eibergen en Zwolle. Ook dit jaar zaten we in no-time vol. In iets meer dan 6 weken hebben we weer bijna 100 teams kunnen inschrijven.”

Programma:

Op donderdagmiddag om 17.00 uur wordt het toernooi geopend door de beachtoppers (3 tegen 3). Het inschrijfgeld bedraagt €25,00 per team en wordt als prijzengeld uitgekeerd aan de nummers 1, 2 en 3.

Vrijdagmiddag om 12.00 uur zal het Jeugdtoernooi plaatshebben (4 tegen 4). Deelnemers in de leeftijdscategorie van 12 tot 18 jaar spelen op recreatief niveau tegen elkaar.

Vrijdagmiddag vanaf 17.00 uur zullen recreatieteams (4 tegen 4) het tegen elkaar opnemen. Per team mogen er maximaal twee Nevobo-spelers deelnemen.

Zaterdagochtend zal vanaf 11.00 uur het tweede recreatietoernooi plaatshebben. Om circa 16.30 uur staat de finale om de wisselbokaal gepland.

De beachcommissie van volleybalvereniging Havoc hoopt er weer een geslaagd toernooi van te maken. Voor meer informatie www.beachvolleybalhaaksbergen.nl of  Facebook.

Foto Nico Asbroek.