03 mrt - 10:03 Haaksbergen - aangepast om 10:03

Loepzuivere hattrick helpt v.v. Haaksbergen aan 3 punten tegen v.v. Haarlo

v.v. Haaksbergen heeft afgelopen zondag met 3-1 gewonnen van v.v. Haarlo.

Grote man op Park Groot Scholtenhagen afgelopen zondag was Jasper Gevelaar. De middenvelder scoorde in de eerste helft een loepzuivere hattrick en liet de opponent uit Haarlo daarmee geen kans.

De ploeg van trainer Gerard Timmers liet er in de eerste helft geen twijfel over bestaan wie de gastheer was en wie heer en meester was op het eigen sportpark.

Vanaf het eerste moment was de thuisclub in de aanval en creëerde meerdere mogelijkheden. Rond het kwartier liet Gevelaar voor het eerst zijn naam op het scorebord aantekenen. Dat was voor de grillige middenvelder het teken om op zoek te gaan naar meer. Na een halfuur, een prachtige aanval over links. Middenvelder Wouter Brummelhuis gaf een puntgave voorzet en Gevelaar hoefde de bal nog maar in te tikken: 2-0.

Kort daarop werd de doelpuntenmaker in het strafschopgebied neergelegd en benutte de strafschop zelf. De hattrick was een feit.

Na de rust liep de ploeg van Timmers onbegrijpelijkerwijs achteruit. Hierdoor werd de tegenstander in het zadel geholpen. De 3-1 was een logisch gevolg.

10 minuten voor het einde werd een doelpunt, terecht, afgekeurd. De uitstekende grensrechter Mart van der Kleij constateerde buitenspel.

Ook met nog een paar minuten op de klok bleef Haarlo aandringen. De verdediging van v.v. Haaksbergen hield echter stand en de gastheren konden 3 punten toevoegen aan het konto.