07 sep - 16:01 Haaksbergen - aangepast om 16:04

Najaarsduivenmarkt postduivenvereniging Onze Sport

 HAAKSBERGEN – Op zondag 22 september vindt voor de tweede maal de najaarsduivenmarkt plaats bij Postduivenvereniging Onze Sport te Haaksbergen. Vorig jaar een daverend succes en dus voor herhaling vatbaar. Aan de Ten Vaarwerkstraat 53 zal om 08.30 uur begonnen worden met een verkoop van (late) postduiven. Elke liefhebber kan hier vrijblijvend zijn duiven komen verkopen en iedereen heeft hier de kans om voor een mooi bedrag een goede postduif te kopen van bekende duivenmelkers uit de regio. De duiven zijn te bezichtigen op de markt zelf.

Tevens zal er een grote bonnenverkoop gehouden worden met bonnen voor een jonge duif 2020 van bekende liefhebbers uit de buurt. Ook de traditionele loterij met vele mooie prijzen zal niet ontbreken. Er zijn voerleveranciers aanwezig en andere stands met promotieartikelen. Tenslotte is er een professionele duivenfotograaf die de hele dag uw duiven op zijn mooist op de foto zet.

Onder het genot van een hapje en een drankje belooft het een gezellige morgen te worden. We hopen u allen te mogen begroeten. Tot ziens op 22 september aan de Ten Vaarwerkstraat 53 te Haaksbergen.