15 mei - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 09:22

Open dag Zorgboerderij Erve Knippert

HAAKSBERGEN – Wekelijks komen ouderen 50+ naar Zorgboerderij Erve Knippert voor dagbesteding. De deelnemers zijn ouderen die zich één of meerdere dagen per week op de zorgboerderij met zinvolle, nuttige werkzaamheden bezig houden.

Vanwege een toenemende vraag biedt Erve Knippert vanaf mei ook dagbesteding aan voor zeer zorgintensieve ouderen. Deze zorg vindt plaats in een volledig gerenoveerde ruimte op de boerderij en in een zeer kleine setting van 1 tot maximaal 3 deelnemers. Extra bijzonder is dat deze ruimte volledig in authentieke stijl van een ‘Lös Hoes’ is gebouwd en ingericht.

Op 18 mei a.s. vindt de officiële opening van deze ruimte plaats door de trouwe deelneemster Mw. Truus Weijermars en Dhr. Ben Strijtveen, jarenlang directeur van ’t Saalmerink en hij heeft daarnaast veel betekend voor de ouderenzorg in Haaksbergen. Aansluitend is er een open dag op de zorgboerderij, waarbij ieder in de gelegenheid wordt gesteld een kijkje te nemen. Er wordt deze dag speciale aandacht aan de kinderen besteed.

Mede namens de deelnemers heet Marga en het team van Erve Knippert u van harte welkom aan de Hulstweg 11 te Haaksbergen op zaterdag 18 mei tussen 11.00 – 16.00 uur.