13 mrt - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 20:59

‘Rabobank team maakt nog meer lokale verbinding’

HAAKSBERGEN – Een team van 20 Rabobank medewerkers is afgelopen dinsdag op pad gegaan door Haaksbergen met een hop on- hop off tour. Het was een ludieke kick-off langs ondernemers, bedrijven en Het Assink Lyceum waarmee de Rabobank de gedachte wil uitdragen van een lokaal team in de markt; dichtbij de klanten zijn en een sterke lokale verbintenis opzoeken.

,,De wereld van onze klanten, leden, partners en collega’s verandert sneller dan ooit. Juist in tijden van transformatie staan wij op voor de belangrijkste klantissues en willen wij de samenleving helpen, uitdagen en verder brengen richting toekomstbestendige (gezonde) groei. En zo bijdragen aan een betere wereld”, aldus Giljam Wartena, directeur bedrijven Rabobank Enschede-Haaksbergen.  Onze bank zoekt hierbij vooral de samenwerking op in lokale teams. Want de coöperatieve bank gelooft in de kracht van coalities. Samen met klanten, leden, collega’s, partners, overheden, kennisinstellingen en wellicht ook met concurrenten. “Onze kracht ligt naast financiële oplossingen en kennis in hoe we mensen aan elkaar verbinden”, zegt Giljam.

Alle medewerkers van de Rabobank maken deel uit van een lokaal team in de markt. Onze bank heeft een team ‘Enschede’ en een team ‘Haaksbergen’. Het vaste team in Haaksbergen geeft de Rabobank hiermee een gezicht in de markt. ,,We zijn hierdoor herkenbaar, dichtbij en bereikbaar voor onze klanten”, zegt Mathanja Kornelissen, adviseur dagelijkse bankzaken, die de hop on- hop off tour heeft georganiseerd. ,,De tour moest een mix worden van de drie o’s. Verbinding maken met ondernemers, onderwijs en overheid. We hebben onze collega’s gevraagd wat voor hun een favoriete belangrijke locatie in Haaksbergen is. Hier rolden verrassende antwoorden uit. Zo is onze tour ook gestopt bij het gemeentehuis van Haaksbergen voor een ontmoeting met het college van B & W. Tevens hebben we de vernieuwde trouwzaal in het gemeentehuis bekeken. Mijn collega Marcel Zaat is hier immers trouwambtenaar naast zijn functie als Vermogensmanager bij onze bank.” Het lokale Rabobank team gaat met veel energie aan de slag en hoopt iedereen nog vaak tegen te komen onder het motto ‘Growing a better world together’. Foto: Rabobank Enschede – Haaksbergen.