13 mei - 13:49 Haaksbergen - aangepast om 13:49

v.v. Haaksbergen laat punt liggen tegen GSV’63

HAAKSBERGEN – v.v. Haaksbergen heeft afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen GSV’63 met 0-1 verloren. In de eerste helft hielden de ploegen elkaar in evenwicht. Het duel speelde zich vooral op het middenveld af. Aan beide kanten werden de aanvallen van de tegenstander snel onderbroken waardoor er weinig kansen ontstonden. Na een half uur werd een doelpunt van GSV’63 wegens buitenspel afgekeurd.  In de 2e helft een totaal ander spelbeeld. Beide ploegen speelden op de aanval en voor de overwinning. Dit resulteerde voor beide ploegen in een handvol goede mogelijkheden. Aan beide kanten werd paal en lat geraakt. V.v. Haaksbergen zocht de vleugels met mooi aanvalsspel maar wist het doel niet te vinden. Aan de andere kant redde goalie Tim Kamphuis een aantal keren mooi. In een drangfase van de groenwitters leidde ongelukkig balverlies in de verdediging van de Haaksbergenaren tot de 0-1. De ploeg van trainer Wietse Golbach, die het moest doen zonder de vaste waarden Marko Edens en Jesper Gevelaar, bewees veerkracht door er na de achterstand nog een schepje bovenop te doen. Het tempo werd verhoogd en de tegenstander stond in de eigen 16 meter. Het was echter één van die middagen dat je op je kop kunt gaan staan, maar de bal wou er ook niet in, ook niet diep in blessuretijd bij een prachtig schot van Wouter Brummelhuis. A.s. zondag speelt v.v. Haaksbergen de één na laatste wedstrijd van het seizoen in en tegen Hoeve. Altijd een mooie derby en klassieker.