16 jan - 11:15 Haaksbergen - aangepast om 16:54

Grote heropening na uitbreiding ZoSuuz Hairlab   

HAAKSBERGEN – Ze wilde het ooit ‘klein houden’, maar dat is niet helemaal gelukt. Na 8 jaar was Suzan Middelhuis aan meer ruimte toe voor haar salon ZoSuuz Hairlab aan de M.A. de Ruyterstraat. Na een ingrijpende verbouwing volgt zondag de feestelijke opening. 

Door de jaren heen breidde ZoSuuz Hairlab steeds haar diensten uit tot aan een schoonheids- en pedicure salon toe. De zaak groeide de laatste tijd compleet uit z’n jas en dus was het tijd om in te grijpen. ,,Mijn visie was altijd om niet groot te worden en altijd alleen te blijven. Maar de groei bleef aanhouden en inmiddels staan we met z’n vieren bij ZoSuuz Hairlab. We hadden echt meer ruimte nodig. Daarom zijn we gaan verbouwen.” De nieuwe salon straalt veel ruimte rust en gezelligheid uit. Klanten ervaren de kappersbehandeling als een uitje en daarom besteden de kapsters van ZoSuuz aan iedere klant veel aandacht. Suzan: ,,Tegenwoordig zijn we vooral bekend van het haarverven. We bieden verschillende technieken aan, die door onszelf zijn ontwikkeld. We zetten highlights in zonder folie, met een speciale techniek en daardoor wordt het resultaat natuurlijker. Wij hebben ons bekwaamd in Freestyle en Handpainting en daarin onderscheidt ZoSuuz Hairlab zich.”

Barbershop

Er is tevens een nieuwe Barberhoek ingericht waar mannen kunnen genieten van een heerlijke scheerbehandeling met de juiste verzorging van de huid en desgewenst hun baard. ,,Ook zijn we allemaal getraind in de nieuwste kniptechnieken voor de meest mooie mannenkapsels.”

Uitbreiding

Vorig jaar kwam Renate Essink het team op verzoek van Suzan Middelhuis versterken. De schoonheids- en nagelspecialiste voorziet klanten van mooie wenkbrauwen, wimpers en nagels. ,,Met een eigen ruimte binnen de salon kan ik de klanten een uitgebreid pakket aanbieden van pedicuren, gezichtbehandelingen, massages, waaronder bindweefselmassage en fruitzuurpeelings. Om binnenkort ook IBX aan te bieden voor mensen met probleemnagels. Die kunnen we volgens een beproefde methode herstellen en sterker maken”, legt Renate uit. ,,Vanaf komende dinsdag is ze geopend en zijn Suzan en Renate online te boeken op 1kapper.nl. (of via Renate 06 13798174 – Suzan 053-5722900).

Komende zondag is al ‘De Grand Opening’ aan de M.A de Ruyterstraat. Belangstellenden  zijn van 15.00 tot 18.00 uur van harte welkom. De openingsactie voor de mannen is een gratis scheerbehandeling bij een knipbehandeling. Dames krijgen een make-up behandeling en advies cadeau bij een knip- en kleurbehandeling. Klanten van Renate Essink krijgen gratis wimpers- of wenkbrauwen verven bij één van haar behandelingen.